Print this Page

DigiD

Machtig Rijschool Sonmez met DigiD om jouw examen aan te vragen.

Machtig Rijschool Sonmez met DigiD om jouw examen aan te vragen.

Ons rijschoolnummer is 4151z8.

Content

Welkom bij Rijschool Sonmez

Rijschool Sonmez is al meer dan 10 jaar het meest vertrouwde adres voor autorijlessen in Rijswijk en omstreken. Wij zijn een rijschool die werken met 3 WRM & RIS gecertificeerde instructeurs. Je krijgt les van vakbekwame, vriendelijke, geduldige en jonge instructeurs. Iedere leerling heeft een vaste instructeur. De lessen worden aangepast aan het tempo van de leerling. Iedere leerling krijgt persoonlijke aandacht en de vorderingen worden bijgehouden op een instructievorderingenkaart. De instructeurs worden iedere jaar bijgeschoold.

Wij zijn ons ervan bewust dat je een rijopleiding maar één keer in je leven volgt en dat dit een plezierige, leuke en vooral veilige gebeurtenis moet zijn. Het behalen van een rijbewijs wordt een steeds kostbaardere aangelegenheid. Wij weten dit maar al te goed en hechten dan ook veel waarde aan transparantie en veiligheid.

Wij zien onze leerlingen als jongvolwassenen die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven. Wij doen er alles aan om hen te begeleiden in het behalen van hun rijbewijs. Wij kunnen helaas niet alle verantwoordelijkheden van de leerlingen op ons nemen m.b.t. het halen van de theorie, het machtigen van de rijschool, het controleren van geldigheid van de identiteitsbewijzen of de aanlevering van gegevens zoals lestijden en BSN-nummers.

De 3 standaarden waar leerlingen op kunnen rekenen bij rijschool Sonmez:

  • Deskundigheid
  • Vertrouwelijkheid
  • Garantie voor succes
About

Copyright © 2012 Rijschool Sonmez | Rijschool Sonmez is geregistreerd bij Stichting Rijschoolbelang (SRB).